Vinkkaa urapalvelusta

Arvonta:

Voita 1000 €:lla kesäkivaa!

Vinkkaa PAMin urapalvelusta ja osallistu 1000 € kesäkivan arvontaan!

Vinkkaa PAMin jäsenelle urapalvelusta!

pam.coolla.fi.

Vinkkaa PAMin jäsenelle urapalvelusta ja henkilökohtaisesta valmennuksesta. Urapalvelu on maksuton jäsenetu, ja jäsenenä saat henkilökohtaista apua mm. työnhakuusi, alanvaihtoon sekä aikuisopiskeluun.

Valmennus toteutetaan etänä videoyhteyden tai puhelimen välityksellä.

Kaikkien urapalvelusta vinkanneiden kesken arvomme 1000 €:lla kesäkivaa. Voittaja saa päättää, käyttääkö kesäbonuksen Aurinkomatkojen vai S-ryhmän lahjakorttiin. Arvomme yhden 1000 €:n arvoisen lahjakortin.

HUOM! Osallistut arvontaan vain, jos vinkin vastaanottaja varaa ajan henkilökohtaiseen valmennukseen. Vinkkaus + palvelun käyttäminen yhdessä oikeuttavat osallistumisen arvontaan.

Jos vinkkaat palvelusta kymmenelle eri henkilölle, jotka varaavat ajan henkilökohtaiseen valmennukseen, on sinulla käytössäsi kymmenen arvontalippua. Näin moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa! Voit vinkata myös itsellesi, mikäli et ole palvelua aiemmin käyttänyt.

Vinkkikampanja on voimassa kesäkuun 2022. Voittaja arvotaan 1.7.2022. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti voitosta.

Onnea kisaan!

Arvonnan toteuttaa PAMin urapalvelun toteuttaja Coolla Oy.

Osallistu arvontaan ja jätä yhteystietosi tästä:

Arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Coolla Oy, 

(myöhemmin ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat PAMin jäseniä. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan 1000€ lahjakortti voittajan valinnan mukaan joko Aurinkomatkoille tai S-ryhmään.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden joukosta voittajan.

4.1. Facebook/Instagram

Voittaja arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä julkaisee voittajan nimen Pam.coolla.fi-sivustolla sekä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse tai tarvittaessa puhelimitse. Tässä yhteydessä voittajan tulee toimittaa Järjestäjälle osoitteensa ja puhelinnumeronsa palkinnon lähettämistä varten. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa 1 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

5. Rekisteritiedot

Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

7. Instagramin ja Facebookin vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Instagramin, Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kampanjan järjestäjän käyttöön, ei Instagramin, Facebookin tai vastaavan median.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavan (Instagram ja Facebook) omia käyttöehtoja.

Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mikäli kampanjaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Chat

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, kysy chatissa!

Avaamalla chatin hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli emme ole paikalla chatissä, vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhteys

Jäikö jokin asia uravalmennuksessa mietityttämään?

Ota yhteyttä suoraan täältä!

Laita viestiä osoitteeseen me@coolla.fi

Soita:
Susan Calonius +358 40 681 8386

Vastaamme mielellämme kaikkiin urapalveluihin liittyviin kysymyksiin!

Palvelu toteutetaan yhteistyössä PAMin ja Coolla Oy:n kanssa.

Palvelut ovat maksuttomia PAMin jäsenille. Jäsenyytesi tarkistetaan kirjautuessasi palveluun.